Over ons

Beyond Business

 

Over ons

Beyond Business is het bedrijf van Coen Stenfert en Marjet van Ditshuizen. Wij schrijven en publiceren onze eigen boeken over bewustzijn en organiseren bijeenkomsten en workshops.

Met Beyond Business organiseren we inspirerende, kleinschalige bijeenkomsten over bewustzijn, voeding en beweging. Mensen als Olof Smit, auteur van ‘Vader Aarde’, Ian Graham (ook bekend als de wijze indiaan White Bull) en Jan Bommerez (auteur van o.a. FLOW en de kunst van het zakendoen’ en ‘Kun je een rups leren vliegen’) waren eerder te gast om een lezing te geven. De bijzondere Numeroloog Gerrit Jansen is regelmatig bij ons en je kunt terecht voor heldere inzichten door een Familieopstelling te ervaren. Onze nieuwste activiteit is Beyond Detox waar je een paar dagen op een mooie plek in de natuur de tijd neemt voor jezelf onder leiding van ervaren specialisten op het gebied van reinigende voeding, bewustzijn, yoga, meditatie en massage.

Na een actief leven in het bedrijfsleven en de sport ontstond na een verhuizing naar het stille achterhoekse platteland ons eerste boek ‘Bewustzijnstoestanden – waar gaan we naar toe?’, een boek vol met levensvragen en antwoorden dat mensen in hun essentie raakt, inspireert en ontspant.

Ons 2e boek ‘Het ontstaan van jezelf’ geeft een eenvoudig, helder perspectief op het leven. Het is een boek over bewustzijn en het ego voor jongeren en volwassenen. Door het boek samen met kinderen en jongeren te lezen ontstaan er gesprekken over wat hen wezenlijk bezighoudt.

Binnenkort verschijnt ons derde boek dat past in de tijd waarin we leven.

De boeken helpen mensen zichzelf te herinneren en brengen herkenning, ontspanning en blijdschap.